Aktiviteter - Hakallevær
166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-166,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Aktiviteter

Planlegg dine aktiviteter – da får du maksimalt ut av ditt opphold. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy opplevelser tilpasset dine ønsker.

Hakallegarden

Her på Hakallegarden kan liten og stor sanse livet på landet.  Blant dyr som rusler fritt i tunet, kan du senke skuldrene og bare kjenne at du lever.

Omgitt av farger og dyr, kan du kose deg med hjemmelaget mat fra kafeen, handle i gårdsbutikker, eller bare nyte den flotte utsikten mot Stadhavet.  Bedrifter, familier, barnehager og andre grupper er velkommen til besøk hos oss.  Hele året tar vi imot grupper utenom vanlig åpningstid.  Se mer på FB og Instagram, samt Hakallegarden sin hjemmeside her.

Padling

Det holdes gjerne padlekurs om sommeren på Hakallestranda.  Mer informasjon kommer snart

Hiking

Nystøylhornet 600moh, er en flott 3 timers fottur fra Sandvikdalen.  Denne turen er egnet for barn også og er 6,5km lang.  Utsikten fra toppen mot Sunnmørs Alpene og Stadthavet er fantastisk.

havfiske

Dette er noe vi ønsker å få istand så fort som mulig.  Priser og informasjon kommer snart

krabbe / hummerfiske

Det skal bli mulig og leie båt og teiner til krabbefiske.  Når det gjelder hummerfiske som starter 1. oktober hvert år så må en registrere seg først før dette er mulig, men dette kan vi informere  dere om hvordan en går frem hvis det skulle være ønskelig

Ocean Safari

På ribsafari kan du møte på hvaler og få en opplevelsesrik sightseeing fra sjøsiden.

Se nydelige Hakalle fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefuglen. En fantastisk reise med mange spennende opplevelser.

SURFING

Ervik surfshop tilbyr både kurs og utleie av utstyr.  Og det samme gjør de på verdenskjente Hoddevik Surf skole.

Mer info om Ervik finnes her.
Hoddevik Surfskole finner du mer info om her.

Loen Skylift

Antagelig Norges letteste topptur! En spektakulær attraksjon og opplevingsarena i Stryn.

Loen Skylift løfter deg fra fjorden i Loen til fjellet Hoven på 1011 m.o.h. Banen er en av de bratteste i verden, og ble offisielt opna av HM Dronning Sonja 20. mai 2017. I tillegg til banen består anlegget av fjordshop (billettkontor og butikk), fjordstasjon, fjellstasjon og restaurant. Mer info her:

Golf

Vanylven Golfklubb ble etablert i 1998 og har opparbeidet en flott golfbane ved Eidsåvoll stadion, med panoramautsikt ut Syvdsfjorden. Klubbens 6-hullsbane ble åpnet i 1999. Banen er senere utvidet til 9 hull som ble åpnet i 2004.

Andre fasilitetar på anlegget vårt er klubbhus med kjøkken/toalett/dusj og møterom . Vi har sjølvsagt driving range med ballautomat og kortleser, og det er mulig å leige golfkøller. Klubben drives på dugnad av klubbens medlemmer. Banen har 9 hull (par 68), er vel 3900 meter fra gul tee. Med smale fairwayar, utfordrande bunkerar og omgitt av skog og elvar framstår Vanylven Golfpark som ei spennande og utfordrande golfbane i naturskjønne omgivelser.

Jakt

Det er mulighet å kjøpe dagskort til fjell rypejakt inne i Nordalen.

Ski og Randonne

Det er mange muligheter når det gjelder ski og randonne men en må kjøre en time til Ørsta/Volda.  Vi kan hjelpe med planlegging av turer og reservasjon av guide.

Her kommer litt mer info om skiterreng og muligheter for ski/alpint i området.

Nordlys

Drømmer du om å oppleve nordlys, aurora borealis, flamme over himmelen? Få ting er så magisk enn å få se den grønne flammen danse på himmelen. Nordlyset er et overjordisk vakkert fargespill på nattehimmelen, og den kan oppleves her på klare vinterdager.